Gdje smo   |   NARUČITE SE T: +385 1 7771 705 M: +385 95 3727 731
Facebook iconTwitter icon

  Parodontalna bolest/Ordinacija.hr27.01.2014.

  Parodontitis je vodeći uzrok gubitka zuba te može biti povezan s drugim kroničnim bolestima, kao što su dijabetes i srčane bolesti!

  Parodontalna bolest (parodontitis) je kronična bolest potpornog aparata zuba koji okružuje zub i sidri ga u čeljusti.

  Pisali smo za Ordinacija.hr o ovoj čestoj bolesti na koju mnogi ne obraćaju pažnju i obrate se stomatologu kada je već kasno.

  Više o ovoj bolesti pročitajte slijedeći ovaj link

  http://www.ordinacija.hr/zdravlje/zdravi-zubi/parodontalna-bolest-ili-parodontitis/

   

  Pomoć u borbi protiv nasilja među mladima13.11.2013.

  Trudimo se uvijek sudjelovati u hvale vrijednim akcijama. Ovaj put je bila riječ o programu suzbijanja nasilja među mladima koju je organizirala International Police Association, Hrvatska sekcija.

  Tiskala se edukativna knjižica koja se dijelila po osnovnim školama Republike Hrvatske. U knjižici su objašnjene vrste nasilja, kako ih prepoznati te kako se ponašati.

  Ledikdent dentalna ordinacija za cijelu obitelj07.10.2013.

  Vrlo rado i često surađujemo sa portalom Ordinacija.hr gdje možete pronaći puno naših savjeta, ali i članak u kojem nas predstavljaju.

  Ledikdent dentalni centar je nova stomatološka ordinacija u Novom Zagrebu namijenjena cijeloj obitelji. Ova privatna stomatološka ordinacija obiteljski je vođen posao što se primjećuje u ophođenju s pacijentima, ali i u samom prostoru koji je uređen s velikom pažnjom i idejom da se pacijenti što ugodnije osjećaju, baš kao kod svoje kuće.

  Više pročitajte na slijedećem linku:
  http://www.ordinacija.hr/zdravlje/zdravi-zubi/ledikdent-dentalni-centar/