Gdje smo   |   NARUČITE SE T: +385 1 7771 705 M: +385 95 3727 731
Facebook iconTwitter icon

Novosti

AKCIJA Bego implantati

Implantati su proizvodi najmodernije tehnologije dentalnih proizvoda koji na najsličniji način imitiraju korijen zuba te tako nude rješenje kada pacijentu nedostaje jedan zub, više zubi ili kada je riječ o bezuboj čeljusti. Upravo kod bezubih čeljusti su se pokazali kao savršena zamjena totalnih proteza.

Vaši prirodni zubi su i dalje najbolje što možete napraviti za sebe, stoga ih čuvajte. Ali ponekad nema drugog rješenja nego gubitak zuba nekako nadoknaditi. Uvijek se može nadoknaditi krunicama i mostovima, kao klasično rješenje problema, te naravno implantatima kao moderno rješenje problema.

Implantati zahtjevaju preduvjete za sigurno postavljanje te postoje rizici kojih pacijent mora biti svjestan. Iako implantati nude vrhunsko rješenje za nedostatak zuba, pacijent koji nema izvrsnu higijenu usne šupljine nije dobar kandidat za njegovu ugradnju. Stoga svojim pacijentima na prvom pregledu savjetujemo ono što mislimo da je bolje za njih. Kao problem se može pojaviti i nedostatak kosti, za koji postoji rješenje ali produljuje i poskupljuje čitav postupak. Isto tako je potrebno liječnika dentalne medicine obavijestiti o eventualnim kroničnim bolestima koje imate.

Trenutno nudimo POSEBNU AKCIJU BEGO implantata po cijeni od 3290 kn.

Za sve detalje, informativne ponude, načine plaćanja i dodatne popuste slobodno nas kontaktirajte putem maila ili putem telefona +385 1 77 71 705

Razmišljate li o brizi za zube? Odlazak zubaru često ljudima izaziva nervozu i taj problem najčešće rješavaju ...

Započnite Novu godinu mlađi uz pomoć hijaluronskih filera! Mladost nisu godine već stanje duha, ali oko nek...

Najčešći oblik preventive nastanka karijesa je topikalna fluoridacija koja se isključivo provodi u stomatološk...