Gdje smo   |   NARUČITE SE T: +385 1 7771 705 M: +385 95 3727 731
Facebook iconTwitter icon

Novosti

BOŽIĆNI POPUSTI DO KRAJA MJESECA

Dragi naši, do kraja mjeseca darujemo vam popuste na određene dentalne usluge. Iskoristite super priliku i počastite se za kraj godine. Naručite se za besplatan specijalistički pregled i ostvarite ove popuste!

20 % Cirkon – keramičke krunice | PROTETIKA

Kada je korijen zuba zdrav, a postoji bilo kakva potreba za nadoknadom krune zuba na njega se cementira krunica. Ona može biti od više materijala kao što su metal keramika (metal je unutar krunice i ne vidi se), cirkon keramika i staklokeramika. Most se sastoji od više povezanih krunica.

15 % Izbjeljivanje udlagama kod kuće | ESTETIKA

Zoom NiteWhite omogućava vam da izbjeljujete zube onda kada vam to najviše odgovara. Potrebno je nositi udlage jedan do dva sata dnevno ili preko noći, ovisno o formuli koju ćemo Vam preporučiti na licu mjesta. Program izbjeljivanja možete započinjati i zaustavljati sukladno svom rasporedu.

15% na flouridaciju lakom za mliječne zubiće | DJEČJA STOMATOLOGIJA

Najmlađim se pacijentima zubi premazuju tekućinom, gelom ili lakom koji sadrži fluor (fluoridacija). Ova preventivna mjera potpuno je bezbolna za dijete, dok fluor štiti zube od karijesa i čini caklinu otpornijom. 

Gratis čišćenje zubnog kamenca uz ispun | ORALNA HIGIJENA

Profesionalno čišćenje zubnog kamenca je uz svakodnevnu brigu o oralnoj higijeni kod kuće sastavni dio održavanja zdravlja usne šupljine. Ono se provodi u stomatološkoj ordinaciji uz pomoć ultrazvučnog aparata koji uspješno uklanja kamenac i naslage, no ne može oštetiti caklinu zuba. Nakon toga se zubi poliraju profesionalnom pastom i završava se postupak kojim smo učinili jako puno za oralno zdravlje.

Sretan Božić i Novu godinu želi vam Ledikdent team. Vidimo se!

Razmišljate li o brizi za zube? Odlazak zubaru često ljudima izaziva nervozu i taj problem najčešće rješavaju ...

Započnite Novu godinu mlađi uz pomoć hijaluronskih filera! Mladost nisu godine već stanje duha, ali oko nek...

Najčešći oblik preventive nastanka karijesa je topikalna fluoridacija koja se isključivo provodi u stomatološk...