Gdje smo   |   NARUČITE SE T: +385 1 7771 705 M: +385 95 3727 731
Facebook iconTwitter icon

Novosti

Kod nas su svi specijalistički pregledi besplatni

Redovitim pregledima i profesionalnim čišćenjem zubi, 2 puta godišnje, spriječavate niz tegoba i bolesti usne šupljine. Upravo neredovito čišćenje zubnog kamenca može dovesti do krajnje faze parodontalne bolesti, klimavosti zuba. Osim klimavosti, tu se pojavljuje neugodan zadah, krvarenje desni  i povlačenje zubnog mesa.

Jedini način da to izbjegnete je dolazak na jedan od BESPLATNIH pregleda u našu ordinaciju! Nalazimo se ovdje!

 

       "stručni i jako ljubazni i pažljivi, posebno s klincima!"- Izvorka Jurić

 

Da li ste znali da roditelji nesvjesno prenose svoje strahove na djecu? Mislite da je genetika u pitanju? Nije. Strah se ne prenosi genetikom, on je naučen i stečen. 

To znači da možete svom djetetu uštedjeti mnoge stresove u budućem životu ako ga odlučite naučiti kako zadovoljan otići zubaru. Znamo da to nije lako! Ali zato smo mi tu, a na vama je da pokažate svojem djetetu dobar primjer i odlazite na redovite preglede.

Povedite dijete sa sobom, pokažite mu da činite dobro za svoje zdravlje, ne pokazujte nelagodu već se potrudite ponašati normalno, baš kao da idete u šetnju.

 

"O Ledikdentu mogu reci samo najbolje - ugodna atmosfera, ljubazno i strucno i strpljivo osoblje, udoban ambijent... Moja kcer koja ima 4,5 godine je tuzna sto mora cekati mjesec dana na kontrolu. Mislim da to sve govori." - Jelena Gvozdanović

 

Vjerujte nam, uz naš prijateljski pristup to je dobitna kombinacija za Vaše dijete. Budite dobar primjer svom djetetu i redovito odlazite na preglede kod zubara! Pogotovo ako su besplatni :)

 

Učinite prvi korak i iskoristite priliku za BESPLATAN pregled :)

"ŽELIM BESPLATAN PREGLED"

 

Započnite Novu godinu mlađi uz pomoć hijaluronskih filera! Mladost nisu godine već stanje duha, ali oko nek...

Najčešći oblik preventive nastanka karijesa je topikalna fluoridacija koja se isključivo provodi u stomatološk...

Bolest parodonta je povezana sa nizom kardio-vaskularnih bolesti i zbog toga je važno redovito posjećivati sto...