Gdje smo   |   NARUČITE SE T: +385 1 7771 705 M: +385 95 3727 731
Facebook iconTwitter icon

Novosti

NOVI POPUSTI U LEDIKDENTU

Zubna protetika je grana stomatologije koja se bavi nadomještanjem izgubljenih zuba. Ukoliko situacija dopušta najčešće se rade fiksni radovi koji se cementiraju na određene zube, pacijent ih ne može skinuti i čine vrhunsku imitaciju vaših prirodnih zubi. 

Krunice odnosno mostovi, trajna fiksna protetska rješenja, mogu biti izrađeni u laboratoriju od više materijala, a metal-keramika je vrlo popularno, estetsko i prihvatljivo rješenje. Upravo radi toga naši pacijenti često izaberu baš ovu uslugu kao najbolje rješenje za njih. 

CAD CAM metal-keramička krunica je krunica izrađena modernom, digitalnom tehnologijom u laboratoriju što utječe na preciznost i brzinu izrade samih krunica. Metal-keramika je keramika sa metalnom bazom koja se golim okom ne vidi, to je dio protetskog rada koji je "ispod" keramike. Metal-keramička krunica je estetska krunica i kao takva zadovoljava visoke estetske kriterije. 

Fali li vam jedan zub ili njih više možete vrlo jednostavno provjeriti jeste li kandidat za CAD CAM metal-keramičku krunicu/most.

Naručite se za besplatni pregled uz koji dobivate i GRATIS ortopan. Nazovite nas na 01 77 71 705 ili putem maila info@ledikdent.hr

*Kako bi se popust ostvario do kraja svibnja 2024. potrebno je naručiti se na pregled i prihvatiti ponudu. 

Razmišljate li o brizi za zube? Odlazak zubaru često ljudima izaziva nervozu i taj problem najčešće rješavaju ...

Započnite Novu godinu mlađi uz pomoć hijaluronskih filera! Mladost nisu godine već stanje duha, ali oko nek...

Najčešći oblik preventive nastanka karijesa je topikalna fluoridacija koja se isključivo provodi u stomatološk...