Gdje smo   |   NARUČITE SE T: +385 1 7771 705 M: +385 95 3727 731
Facebook iconTwitter icon

Novosti

POSEBNA PONUDA - PARODONTOLOŠKI PAKET

Posebna ponuda u Ledikdentu!

Parodontitis je vodeći uzrok gubitka zuba te može biti povezan sa drugim kroničnim bolestima, kao što su dijabetes i srčane bolesti! Parodontalna bolest (parodontitis) je najčešća bolest usne šupljine koju ima svaki 5 pacijent. Prema podacima 11% populacije (30 god.) ima uznapredovali oblik parodontitisa.

U našoj ordinaciji možete obaviti besplatan pregled na kojem će se utvrditi imate li problem te saznati sve o tijeku terapije. Ako se odlučite za terapiju na poklon dobivate Philips Sonicare električnu četkicu za zube! 

Kompletna parodontološka terapija sastoji se od čišćenja zubnog kamenca, pjeskarenja i poliranja zubi, kiretaža džepova - poliranje korijena posebnim instrumentima, te terapija laserom. 

Posebno bi istaknuli korištenje lasera u parodontološkoj terapiji. Upravo laserska metoda zaustavljanja napretka propadanja kosti je puno kvalitetnija za samog pacijenta. Sam postupak je ugodan za pacijenta, a uspješnost terapije vrlo visoka. Važno je napomenuti da se parodontitis ne može izlječiti, ali ga se može zaustaviti i držati pod kontrolom.

Javite se! Čekamo vas.

Ledikdent 

Razmišljate li o brizi za zube? Odlazak zubaru često ljudima izaziva nervozu i taj problem najčešće rješavaju ...

Započnite Novu godinu mlađi uz pomoć hijaluronskih filera! Mladost nisu godine već stanje duha, ali oko nek...

Najčešći oblik preventive nastanka karijesa je topikalna fluoridacija koja se isključivo provodi u stomatološk...