Gdje smo   |   NARUČITE SE T: +385 1 7771 705 M: +385 95 3727 731
Facebook iconTwitter icon

Novosti

Zubni implantati + posebna ponuda

Zubni implantat je vijak, najčešće izrađen od titana, koji se ugrađuje u kost na mjesto gdje nedostoje zub. Implantat imitira korijen zuba. Na taj način možemo nadomjestiti jedan ili više zuba te planirati kompleksnija rješenja. Ugradnja implantata savršeno imitira prirodni zub, estetski i funkcionalno.

Implantat se sastoji od vijka koji se kirurški ugrađuje u kost zatim se na njega postavlja suprastruktura/abatment (vanjski dio abutmenta) na koju se stavlja protetski nadomjestak (krunica ili mosta).

IMPLANTATI BEGO - NJEMAČKA KVALITETA

U LEDIKDENT dentalnom centru radimo sa BEGO implantatima, to su titanski implantati njemačke kvalitete, na tržištu više od 30 godina što ih čini provjerenim i visokokvalitetnim proizvodom.

Implantatima možemo nadomjestiti nedostatak jednog zuba kako bi se izbjeglo brušenje susjednih zuba.

Može biti i rješenje sa postojećim zubima kako bi implantati bili potpora mostu.

Najveću revoluciju napravili su na bezubim čeljustima gdje se mogu postavljati kao rješenja All - on - 4 ili All - on - 6. To znači da se u čeljust ugrađuje 4 ili 6 implantata te se na njih postavlja protetski rad kako bi se izbjeglo nošenje proteze i kako bi pacijent imao funkcionalno i estetski prihvatljivije rješenje.

JESTE LI KANDIDAT?

Jeste li kandidat za ugradnju implantata utvrditi ćemo na pregledu nakon uvida u stanje uz pomoć ortopan snimke i CT snimke čeljusti. Oralni kirurg utvrđuje debljinu kosti te će predložiti moguće pozicije implantata za ugradnju. Imperativ koji uvelike odlučuje jeste li kandidat za ugradnju implantata je oralna higijena i zdravstveno stanje. Implantati su doživotni samo uz pravilnu higijenu. Iskoristite super ponudu u Ledikdentu! BEGO - zubni implatanti njemačke kvalitete. Vaš osmijeh zaslužuje najbolje.

POSEBNA PONUDA - IMPLANTATI BEGO

Iskoristite super ponudu u Ledikdentu! BEGO - zubni implatanti njemačke kvalitete od sada imaju posebnu cijenu sve do polovice srpnja!

AKCIJA TRAJE DO 15.07.2024. Vidimo se!

CIJENA: 660/441 eur

Kontaktirajte nas na  + 385 1 77 71 705  ili putem upitnog obrazca/ e-mail-a.

Razmišljate li o brizi za zube? Odlazak zubaru često ljudima izaziva nervozu i taj problem najčešće rješavaju ...

Započnite Novu godinu mlađi uz pomoć hijaluronskih filera! Mladost nisu godine već stanje duha, ali oko nek...

Najčešći oblik preventive nastanka karijesa je topikalna fluoridacija koja se isključivo provodi u stomatološk...