Gdje smo   |   NARUČITE SE T: +385 1 7771 705 M: +385 95 3727 731
Facebook iconTwitter icon

Tko smo

LEDIKDENT dentalni centar je privatna stomatološka ordinacija u Novom Zagrebu, Sloboština, koja nudi kompletnu stomatološku uslugu na jednom mjestu za cijelu obitelj, od najmlađih do onih u zlatnim godinama.

Glavna naša ideja je voditi brigu o dentalnom zdravlju svih članova vaše obitelji.

LEDIKDENT je obiteljski vođen posao i kao obitelj smo uključeni u sve dijelove rada i usluga koje nudimo. Iza sebe imamo veliko radno iskustvo i, što je još važnije, ljubav prema poslu. Svoj posao radimo vrhunski, sa željom da se osjećate ugodno i sigurno, baš kao kod svoje kuće, pri čemu smo se trudili da i unutrašnje uređenje prostora pruža ugodnu atmosferu.

U poslu se trudimo stalno napredovati i učiti te pratiti trendove. Kada je o kvaliteti riječ ne radimo kompromise, radimo isključivo ono što smatramo da je vrijedno uloženog vremena i novca.

Glavna filozofija našeg tima i obitelji je ponuditi našim pacijentima maksimum. Svoj posao odrađujemo pošteno i časno sa namjerom da svojim pacijentima pomognemo riješiti dentalni problem. Prije svega želimo zadovoljiti funkcionalnost i učiniti pacijenta sretnim, što naravno uključuje i estetsku komponentu.


Naš tim

Edin Tukulj

Direktor Ledikdent dentalnog centra i dentalni tehničar.
Edin se bavi ovim poslom već skoro 20 godina. Nakon završene srednje škole za dentalne tehničare u Sarajevu, nastavlja se educirati i školovati, neko vrijeme i na Stomatološkom fakultetu. Odrastao je stomatološkoj ordinaciju uz svog tatu dr. Tukulja.
U Ledikdent je zadužen za funkcioniranje svega. Radi, nadgleda, savjetuje, komunicira sa pacijentima i brine se da posao bude odrađen na najvišem nivou. Uz to radi i svoj primarni posao u laboratoriju.

dr. Ahmet Tukulj

Doktor dentalne medicine, specijalist protetike. Dr. Tukulj je pokretač svega. Radi u svojoj ordinaciji u Orašju već 40 godina i ima pacijente iz iste obitelji u nekoliko generacija. Dr. Tukulj je doktor sa iskustvom i puno znanja koje prenosi mlađim kolegama.
Ljubav prema ovom poslu je prenio i svom sinu te je tako i nastala ideja o Ledikdent dentalnom centru.

Lena Tukulj

Profesorica sociologije, poslovna direktorica Ledikdent dentalnog centra.
Lena je nakon završenog fakulteta radila u struci te se dodatno educirala na području odgoja i obrazovanja. Osoba je koja voli djecu, mama je i pedagoške struke te je bila idejni začetnik zasebne ordinacije za djecu.
Sve što se u ordinaciji dešava vezano za djecu je Lenina briga. Puno posvećuje pažnje otklanjanju straha od zubara. Piše stručne članke i vodi razgovore sa roditeljima.
Osim toga vodi brigu o marketingu i popratnim poslovima obiteljskog poslovanja.

dr. Martina Sudar

Doktorica dentalne medicine, zaposlenica Ledikdent dentalnog centra.
Dr. Sudar nakon uspješno završenog fakulteta dentalne medicine u Zagrebu, položenog stručnog ispita zapošljava se u drugim ordinacijama, skuplja radno iskustvo te se dodatno educira na seminarima i radionicama. Posebno ju interesira kirurgija i estetika.
U Ledikdentu je od samog početka postojanja centra, uživa puno povjerenje vlasnika centra, ali i, ono što je važnije, pacijenata. Izrazito profesionalna, nježna, temeljita i "fine ruke" prema ocijeni pacijenata. U radu s djecom je vrlo strpljiva i zabavna.
Dodatno se educirala za rad sa hijaluronskim filerima, Inman prozirne aparatiće, lasersko liječenje parodontologije i drugo.

Mario Jurakić

Mario se, nakon završene srednje škole za dentalnog asistenta, zapošljava u privatnim ordinacijama gdje napreduje i stječe dodatno iskustvo. Mario je upisao školu jer je to baš želio, a i potiče iz obitelji koja većinom radi u medicinskoj struci.
Mario je izrazito komunikativan i vedar, pacijenti ga vole, pogotovo djeca.

dr. Danijela Danolić

Doktorica dentalne medicine, zaposlenica Ledikdent dentalnog centra.
Dr. Danijela je došla u naš tim 2017. godine na preporuku radi povećanja posla. Dr. Danijela je nakon uspješno završenog Fakulteta u Zagrebu radila u struci te se dodatno usavršavala. U Ledikdentu dr. Danijelu najbolje poznaju naši mali pacijenti i njihovi roditelji. Danijela je nježna i strpljiva, a prije svega pedantna i temeljita.
Trenutno je na rodiljnom dopustu.

dr. Ana Marija Košutić

Doktorica dentalne medicine, zaposlenica Ledikdent dentalnog centra.
Dr. Ana Marija Košutić nakon uspješno završenog Fakulteta dentalne medicine u Zagrebu i dobivanja licence za samostalni rad traži posao i dolazi u Ledikdent. Tijekom studiranja dodatno se educirala za rad sa djecom.
Dr. Ana Marija je došla u naš tim i vrlo brzo se uklopila. Vrlo je radišna, brzo uči i napreduje te je spremna na usavršavanje svojih znanja. Veliku ljubav ima prema dječjoj stomatologiji te je svoje mjesta našla u našoj ordinaciji za klince. U radu je strpljiva, temeljita i predana. Voli djecu i zna kako ih pridobiti. Vrlo često popravci završe zagrljajima što nam je vrlo važno.

dr. Petra Barukčić

dr. Petra je nova članica našeg tima. Iako smo ideju o proširenju imali duže vrijeme, potraga je završila kada smo igrom slučaja upoznali dr. Petru. Odmah smo znali da će se savršeno uklopiti u naš tim.
Dr. Petra iza sebe ima veliko iskustvo, 11 godina radnog iskustva u privatnim, a najvećim djelom državnim ordinacijama. Upravo to joj je pružilo mogućnost da "izuči zanat". Nježne ruke, spretna i brza, to pacijenti često ističu.
Dr. Petra radi sa odraslim pacijentima ali i sa djecom, djeca je vole jer se uvijek oko svega mogu s njom dogovoriti. Ima strpljenja i ljubavi.


Naši radovi

Kombinirana proteza

Pacijentica dolazi nezadovoljna starom parcijalnom protezom.

Pacijentici su obrušena preostala 4 zuba u gornjoj čeljusti, te su na njih cementirane metal keramičke krunice, na krunice je posebnim sistemom fiksirana kombinirana proteza koja nadomješta ostatak zuba.

Naši radovi

Metal keramičke krunice

Naši radovi

Metal keramički cirkularni most

Naši radovi

Cirkon keramički most

Pacijentica je nezadovoljna izgledom zubi zbog različitih obojenja zubi, oblika zubi i povlečenja zubnog mesa.

Nakon brušenja i postavljanja privremenog mosta, pacijentici je predan gotov, potpuno keramički most svijetle boje koji je pacijentici pružio mladenačkiji izgled.