Gdje smo   |   NARUČITE SE T: +385 1 7771 705 M: +385 95 3727 731
Facebook iconTwitter icon

Tko smo

LEDIKDENT dentalni centar je privatna stomatološka ordinacija u Novom Zagrebu, Sloboština, koja nudi kompletnu stomatološku uslugu na jednom mjestu za cijelu obitelj, od najmlađih do onih u zlatnim godinama.

Glavna naša ideja je voditi brigu o dentalnom zdravlju svih članova vaše obitelji.

LEDIKDENT je obiteljski vođen posao i kao obitelj smo uključeni u sve dijelove rada i usluga koje nudimo. Iza sebe imamo veliko radno iskustvo i, što je još važnije, ljubav prema poslu. Svoj posao radimo vrhunski, sa željom da se osjećate ugodno i sigurno, baš kao kod svoje kuće, pri čemu smo se trudili da i unutrašnje uređenje prostora pruža ugodnu atmosferu.

U poslu se trudimo stalno napredovati i učiti te pratiti trendove. Kada je o kvaliteti riječ ne radimo kompromise, radimo isključivo ono što smatramo da je vrijedno uloženog vremena i novca.

Glavna filozofija našeg tima i obitelji je ponuditi našim pacijentima maksimum. Svoj posao odrađujemo pošteno i časno sa namjerom da svojim pacijentima pomognemo riješiti dentalni problem. Prije svega želimo zadovoljiti funkcionalnost i učiniti pacijenta sretnim, što naravno uključuje i estetsku komponentu.


Naš tim

Edin Tukulj

Direktor Ledikdent dentalnog centra i dentalni tehničar.
Edin se bavi ovim poslom već skoro 20 godina. Nakon završene srednje škole za dentalne tehničare u Sarajevu, nastavlja se educirati i školovati, neko vrijeme i na Stomatološkom fakultetu. Odrastao je stomatološkoj ordinaciju uz svog tatu dr. Tukulja.
U Ledikdent je zadužen za funkcioniranje svega. Radi, nadgleda, savjetuje, komunicira sa pacijentima i brine se da posao bude odrađen na najvišem nivou. Uz to radi i svoj primarni posao u laboratoriju.

Lena Tukulj

Profesorica sociologije, poslovna direktorica Ledikdent dentalnog centra.
Lena je nakon završenog fakulteta radila u struci te se dodatno educirala na području odgoja i obrazovanja. Osoba je koja voli djecu, mama je i pedagoške struke te je bila idejni začetnik zasebne ordinacije za djecu.
Sve što se u ordinaciji dešava vezano za djecu je Lenina briga. Puno posvećuje pažnje otklanjanju straha od zubara. Piše stručne članke i vodi razgovore sa roditeljima.
Osim toga vodi brigu o marketingu i popratnim poslovima obiteljskog poslovanja.

dr. Ahmet Tukulj

Doktor dentalne medicine, specijalist protetike. Dr. Tukulj je pokretač svega. Radi u svojoj ordinaciji u Orašju već 40 godina i ima pacijente iz iste obitelji u nekoliko generacija. Dr. Tukulj je doktor sa iskustvom i puno znanja koje prenosi mlađim kolegama.
Ljubav prema ovom poslu je prenio i svom sinu te je tako i nastala ideja o Ledikdent dentalnom centru.

dr. Darja Bašić

Više od 20 godina radnog iskustva, s naglaskom na konzervativu i protetiku. Dodatno se educirala na području endodoncije, parodontologije i estetske stomatologije. Vrlo stručna, komunikativna, vesela i puna razumijevanja za pacijente.

dr. Petra Barukčić

Iako smo ideju o proširenju imali duže vrijeme, potraga je završila kada smo igrom slučaja upoznali dr. Petru i ostavila super dojam na sve nas. Odmah smo znali da će se savršeno uklopiti u naš tim. Dr. Petra iza sebe ima veliko iskustvo, 11 godina radnog iskustva u privatnim, a najvećim djelom državnim ordinacijama. Upravo to joj je pružilo mogućnost da "izuči zanat". Nježne ruke, spretna i brza, to pacijenti često ističu.
Dr. Petra radi sa odraslim pacijentima ali i sa djecom, djeca je vole jer se uvijek oko svega mogu s njom dogovoriti. Ima strpljenja i ljubavi. Dodatno se educirala u protetici, endodonciji i parodontologiji.

Mario Jurakić

Kada je asistent Mario počeo raditi u Ledikdentu smo vrlo brzo imali osjećaj da je tu već jako dugo jer je osoba koja se brzo snalazi i toliko vedar da ga svi odmah prihvate. Mario je upisao i završio srednju školu za dentalnog asistenta jer je to baš želio, tome je pridonijela činjenica da potiče iz obitelji čiji su članovi također u medicinskoj struci pa je ljubav i interes preuzeo od svojih roditelja. Mario je izrazito komunikativan i vedar, pacijenti ga vole, pogotovo djeca. Mario radi poslove asistiranja te brine o pacijentima dok su u ordinaciji.


Naši radovi

Kombinirana proteza

Pacijentica dolazi nezadovoljna starom parcijalnom protezom.

Pacijentici su obrušena preostala 4 zuba u gornjoj čeljusti, te su na njih cementirane metal keramičke krunice, na krunice je posebnim sistemom fiksirana kombinirana proteza koja nadomješta ostatak zuba.

Naši radovi

Metal keramičke krunice

Naši radovi

Metal keramički cirkularni most

Naši radovi

Cirkon keramički most

Pacijentica je nezadovoljna izgledom zubi zbog različitih obojenja zubi, oblika zubi i povlečenja zubnog mesa.

Nakon brušenja i postavljanja privremenog mosta, pacijentici je predan gotov, potpuno keramički most svijetle boje koji je pacijentici pružio mladenačkiji izgled.