Gdje smo   |   NARUČITE SE T: +385 1 7771 705 M: +385 95 3727 731
Facebook iconTwitter icon

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je jedna od suvremenih koncepata stomatologije. Današnja stomatologija u svim područjima zadovoljava estetski dio jednako koliko i funkcionalni, ali ono što je novina i što svakako spada u estetsku stomatologiju jest izbjeljivanje zubi lampom. Izbjeljivanje zubi se vrši profesionalno, u ordinaciji, koristeći provjerene i sigurne materijale, a sam postupak je potpuno bezbolan. Kod nekih pacijenata se nakon tretmana može pojaviti osjetljivost zubi što prolazi spontano i vrlo brzo.

U ovo područje stomatologije svakako bi uvrstili i ljuskice koje su visokoestetski proizvod. Ljuskice se najčešće odabiru kao konačno rješenje za otkrhnute zube, zube različite dužine, tamne zube i slične estetske probleme koje pacijent navede. Prednost ljuskica je minimalno brušenje zuba te brzina gotovog rada.

Prateći trendove i želje pacijenata dodatno smo se educirali za hijaluronske filere te ih svakako preporučujemo svakom pacijentu koji želi postići prirodan, ali osvježen izgled lica. Hijaluronskim filerima se mogu popunjavati usnice, jagodice i bore.

Od nedavno u ponudi imamo i zubni nakit od bijelog zlata različitih oblika. Uz standardne skyce cirkone, sada možete birati i između srčeka, zvjezdica i sličnog što je svakako efektno kod odraslih, ali i kod djece. Sav nakit se lijepi profesionalnim materijalima, ne dira se zub i ne ostavlja nikakvo oštećenje. Higijena se može provoditi normalno bez bojazni da će nakit otpasti.

Za kraj bi istaknuli naš wellness za zube koji spada u redovito održavanje usne higijene, ali svakako spada i u estetsku stomatologiju s obzirom da je vaš osmijeh nakon wellnessa osvježen, čist, sjajan i zdrav. Ovaj paket se sastoji od čišćenja zubnog kamenca, pjeskarenja pigmentacija i poliranja zubi profesionalnom pastom za postizanje visokog sjaja i fluoridacije.