Gdje smo   |   NARUČITE SE T: +385 1 7771 705 M: +385 95 3727 731
Facebook iconTwitter icon

Opća Stomatologija

Glavna svrha stomatologije je održavanje zubi zdravima, što uključuje i popravljanje nastalih stanja. Grana koja se time bavi, laički rečeno, je opća stomatologija. Zdravi, lijepi i funkcionalni zubi se postižu liječenjem karijesa, infekcije koja je  uzrokovana zajedničkim djelovanjem bakterija u ustima i hrane bogate ugljikohidratima, stavljanjem ispuna (plombi) i redovitim profesionalnim čišćenjem zubnog kamenca. U ordinaciji koristimo samo kvalitetne materijale za izradu ispuna, prateći novitete na tržištu.

Redovito odlaženje stomatologu pomaže Vam u održavanju zdravlja i ljepote vaših zubi. U našem dentalnom centru ćemo Vam pružiti vrhunsku uslugu, ugodnu atmosferu, funkcionalna i estetska rješenja te bezbolne tretmane.
 
Kako bi Vam pomogli svojim stručnim savjetima oko održavanja higijene i zdravlja Vaših zubi konzultacije i prvi pregled su potpuno besplatni. Tijekom pregleda doktorica/doktor će provjeriti stanje zubi i kompletne usne šupljine, te prezentirati pacijentu trenutno stanje i ponuditi moguća rješenja.